Returer – hur fungerar det?

return-form_hd Motsvarar de beställda plaggen inte dina förväntningar, och du vill göra en retur? Inga problem!
Fyll bara i retursedeln som är bifogad beställningen, och lägg den med de artiklar du vill skicka tillbaka.
affix-label_hd Vi bifogar retursedlar i alla våra paket så att kunden kan göra en retur till oss utan kostnad. Klistra fast retursedeln väl synlig på returpaketet och lämna in det hos ett postombud.
receipt_dk-se_hd Viktigt! Spara alltid leveranskvittot tills att du får en returbekräftelse från oss. Det dokumentet fungerar nämligen som bevis på din retur.