Vad är Click & Collect och hur fungerar det?

Exklusivt för Friends:
Du är inte tillgänglig på hemmaadressen och vill hellre hämta paketet hos din Esprit-butik? Vår Click & Collect service gör detta möjligt. Vi erbjuder dig ett alternativ till den vanliga leveransen hem till dig.

Välj ut dina plagg i e-shop och gå till kassan som vanligt. Nu finns det två varianter:

A Du loggar in dig som Esprit Friend – när du har gjort det klickar du i det andra beställningssteget uppe till höger under ”LEVERANSADRESS” på ”Välj butik” (1).

B Du loggar in dig via ”Jag är nykund” som en ny Friends-medlem – när du har gjort det kan du i det andra beställningssteget under ”LEVERANSADRESS” välja tre leveransmöjligheter, och väljer där ”Skicka till en Esprit-butik“ (1). Sedan bekräftar du ditt val genom att klicka på “Click & Collect Storefinder“ (2).

Nu kan du i Storefinder ange ditt postnummer (3) och ort (4) för att hitta närmaste Esprit-butik som erbjuder tjänsten Click & Collect.

lieferung_line-33-3

Precis som för andra beställningar sker betalning via det betalsätt som har valts i e-shop.

Leverans till butik går lika snabbt som hem till dig, och tar i regel 2 till 5 arbetsdagar. Fraktkostnaderna är 9,99 SEK precis som vid en vanlig beställning i e-shop.
Du får ett e-postmeddelande av oss så snart som din leverans är klar att hämta i önskad butik. Du har då 10 dagars tid på dig att hämta paketet under de ordinarie öppettiderna.

I Esprit-butiken kan du prova dina beställda plagg, ev. även i andra storlekar, få råd av vår personal och kanske returnera något på ett mycket enkelt sätt.