Hur blir jag Esprit Friend?

Att bli Esprit Friend är en barnlek!

I e-shop lägger du dina plagg i kundvagnen och går till kassan. Där väljer du ”Jag är nykund” (1) och avslutar ordern som vanligt. Om inte beställer något just nu men ändå vill bli Esprit Friend, klickar du i shop-sidhuvudet på ”FRIENDS” (1) och sedan direkt på ”LOGGA IN” (2)
Ditt Friends-kort skickas till dig med posten ca 4 veckor efter registreringen.

friends_line-10_1_en-eu

friends_line-10_2_en-eu

Självklart kan du bli Esprit Friend även i våra Esprit-butiker, och då har du två möjligheter:
Fyll i Esprit Friends-formuläret på plats, så får du ditt Friends-kort med posten.
Eller du ber vår butikspersonal att ställa ut ett s.k. Pre-Card. Detta kan du registrera med Friends kortnumret och PIN på Pre-Card på inloggningsfliken i e-shop under ”Registrering med Pre-Card”.
Strax därefter får du ditt personliga Esprit Friends-kort hemskickat med posten.
Du frågar dig vad som händer i mellantiden med de e-points som du har samlat med Pre-Card? Inga bekymmer – de krediteras naturligtvis ditt personliga Friends-kort, som du snart håller i händerna.

Självklart kan du också ringa vår kundtjänst på 08 55 77 67 97, så sköter vi avregistreringen åt dig.